SMIKKEL KOK

Allergenen / Voedsel veiligheid

Smikkel Kok houdt rekening met allergenen en werkt volgens de allerhoogste standaarden qua voedselveiligheid.

 Lees meer

Smikkel Kok over allergenen en voedselveiligheid

Welkom bij Smikkel Kok, waar we met passie en toewijding heerlijke gerechten bereiden voor al onze klanten! Als toegewijde kok en cateraar begrijpen we het belang van voedselveiligheid, vooral als het gaat om allergenen. We willen ervoor zorgen dat al onze gasten, ongeacht hun dieetbeperkingen, met een gerust hart van onze culinaire creaties kunnen genieten.

 

Bij Smikkel Kok houden we rekening met diverse allergenen, variërend van gluten en lactose tot noten en schaaldieren. We streven ernaar om transparant te zijn over de ingrediënten die we gebruiken en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om kruisbesmetting te voorkomen. Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld, rekening houdend met de diverse behoeften van onze klanten, en we staan altijd klaar om aan specifieke dieetwensen te voldoen.

 

Als kok bij Smikkel Kok is het voor ons vanzelfsprekend om op de hoogte te zijn van de meest voorkomende allergenen en de potentiële impact ervan op de gezondheid van onze gasten. We geloven in open communicatie en moedigen onze klanten aan om eventuele allergieën of dieetbeperkingen met ons te delen, zodat we een op maat gemaakte culinaire ervaring kunnen bieden die aan hun verwachtingen voldoet.

Ons doel is niet alleen om heerlijke maaltijden te serveren, maar ook om een veilige en gastvrije omgeving te creëren voor al onze klanten.

 

Smikkel Kok staat voor kwaliteit, creativiteit en voedselveiligheid, en we blijven streven naar culinaire excellentie terwijl we de unieke behoeften van elke gast respecteren.