SMIKKEL KOK

Lunch catering Amsterdam

lunchbroodje hummus gegrilde groente
Lunch salades voor catering in Amsterdam
Brunch broodjes avocado, banaan, tomaat
Broodjes kip lunch catering amsterdam

Verse lunch catering in Amsterdam

"Geniet van ambachtelijke broodjes en salades"

Smikkel Kok biedt hoogwaardige lunch catering in Amsterdam, ambachtelijke broodjes en smaakvolle salades zijn onze sterkste punten. Onze catering service is ideaal voor kleine bedrijfsevenementen, vergaderingen of gewoon een heerlijke lunch op kantoor in Amsterdam.

 

Met een breed scala aan opties, waaronder hartige broodjes, gezonde salades en smakelijke bijgerechten, bieden wij precies wat jij zoekt voor je lunch catering in Amsterdam.

 

Of je nu een snelle lunch wilt voor een zakelijke bijeenkomst of een uitgebreide middagmaaltijd voor een speciale gelegenheid, onze lunchservice staat klaar om je gelegenheid te voorzien van ambachtelijke catering.

 

Laat Smikkel Kok je volgende cateringevenement tijdens de lunch verzorgen en de smaakvolle lunchgerechten maken die jij nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

 

Ben je op zoek naar ambacht, persoonlijke service en echt lekker eten? Geef je wensen voor je lunch catering evenement door.  

Hoe werkt onze lunch catering?

1. Vraag een lunch catering offerte

Onderaan de pagina vraag je gemakkelijk een offerte op voor je lunch catering. Meteen bellen mag ook!

2. Wij maken je lunch plan 

Na het horen van jouw wensen maken wij een catering menu en offerte voor je lunch gelegenheid. Wij werken met een standaard lijst om je een indruk te geven van de mogelijkheden. Daarnaast maken wij alles wat jij kan bedenken, en creeëren wij jouw menu op maat.

Onze lunch prijzen

Al vanaf €10,- (ex. btw) kunnen we onze ambachtelijke lunch verzorgen met 1 groot broodje of een maaltijdsalade.

 

Een gevarieerde standaard lunch is ongeveer €15,-

 

Een (zeer) luxe lunch is vanaf €20,-

 

Bezorgen is €20,- voor bezorging tot de tafel!

 

(ex. btw 9%)

3. Persoonlijke service

Wij stemmen jouw lunch en bezorgtijd zo goed mogelijk af. Net als diëet wensen en je menu. Geniet van een ambachtelijke lunch catering die voor jullie evenement op maat is gemaakt.

De mogelijkheden voor lunch catering

Voor onze lunch catering in Amsterdam en regio maken wij alles handmatig. Ons brood komt elke ochtend vers van de beste biologische Franse bakker. 

Daarmee onderscheiden wij ons door op maat te werken en alles vers te maken. Geen voorgemaakte producten of slappe smaken dus.

Broodjes

Onze heerlijke broodjes zijn te bestellen in Amsterdam en omgeving. Voor elke lunch creëren wij nieuwe broodjes met ambachtelijke vulling en verse ingrediënten. Smaakvolle combinaties met vers brood van de beste bakker(s) die elke lunch een feest maken. Voor op kantoor of een evenement in en om Amsterdam!

Salades & Soepen

Naast luxe en creatieve broodjes maken wij zelf en handmatig soepen en salades voor jouw lunch. Vers gemaakt en op maat bijpassend bij jouw evenement of lunchgelegenheid. Met verse ingrediënten staat Smikkel Kok voor waar we het best in zijn:

Het maken van echt eten!

 

Speciale

producten

Wil je jouw lunch catering in Amsterdam echt speciaal maken? Leuk! Wij maken hapjes, fingerfood, extra toppings, dressings of wat dacht je van een dessert bij je lunch? Vraag het aan de kok en hij maakt het voor jouw lunch. Zo wordt jouw catering uniek en speciaal.

Ja, ik wil lunch!

 

Van een lekkere lunch wordt iedereen blij

Naam *
E-mail
Adres en locatie *
Telefoon (en WhatsApp) nummer *
Op welke dag wil je lunch? *
Aantal personen? *
Hoeveel vega? *
Hoeveel vlees? *
Wat zijn je specifieke wensen? *

Welke keukens wil je?

 *