SMIKKEL KOK

Over Smikkel Kok

Smikkel Kok is een kleinschalige cateraar, kok en maaltijdenservice lokaal in Amsterdam West/Nieuw-West. Wij maken vers eten. Dit doen wij handmatig en met passie voor smaak. Daarom is ons eten ambachtelijk, lekker en uniek. 

 

De maaltijdservice is een maandelijks wijzigend menu, de klant eet nooit hetzelfde binnen een maand. Op maandag, dinsdag en donderdag worden onze maaltijden en gerechten vers bezorgd of afgehaald. Afhalen kan bij ons pick-up point in wasserij Singh Kwieker aan der kinderenstraat 72. Daar staat het gekoeld en is het flexibel af te halen binnen openingstijden 09:00 - 19:00. 

De catering van Smikkel Kok is hoogwaardig en ook handgemaakt. Het verschil met concurrenten is dat wij al ons eten zelf maken. En we op verzoek een compleet gepersonaliseerd menu maken voor elke opdracht. 

 Contact

Het ontstaan van Smikkel Kok

In de aanvang van januari 2020 zag Smikkel Kok het levenslicht, gedreven door een diepgewortelde liefde voor verse, ambachtelijke en verrukkelijke gerechten. Mitchell, de kok en bedenker van Smikkel Kok, werd gedreven door een enthousiasme, voortkomend uit het gebrek aan authentieke culinaire creaties in reguliere supermarkten en toko's. Hij heeft een passie voor echte smaaksensaties, ambachtelijk bereid, gezond en gevarieerd eten.

Daaruit ontstond zijn Missie:

 

"Iedereen laten genieten van smaakvol, vers en ambachtelijk voedsel."

 

Aanvankelijk gestart met huisgemaakte soepen en lunchcatering, ontvouwde hij een persoonlijk concept voor maaltijden en gerechten in Amsterdam West/Nieuw-West. Inmiddels schatten we dat Smikkel Kok al meer dan 14.000 maaltijden heeft bereid en bezorgd.

 

Smikkel Kok staat synoniem voor het handmatig vervaardigen van gerechten. Het ontwikkelen van culinaire creaties en het verkennen van nieuwe smaakprofielen. Dagelijks streven we naar verbetering van zowel onze producten als dienstverlening. Op verzoek creëren we tevens nieuwe culinaire producten.

Volg Smikkelkok ook op Instagram!  

Wat doen we?

 

Smikkel Kok biedt smaakvolle gerechten, van heerlijke lunches en broodjes tot op maat gemaakte warme catering. Onze culinaire creaties passen perfect bij elke gelegenheid.

 
 
 Catering op maat (warm)